Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORIS
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

10 millió forintot különített el a Katolikus Karitász a károsultak megsegítéséreÓriási károkat okozott a vihar június 21-én, szerdán délután főként Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A jégeső és szél több településen rongálta meg a házak tetejét, az ablakokat, a villanyvezetékeket, és több fa is kidőlt a heves viharban. Több településen szünetel még most is az áramellátás a leszakadt vezetékek és villámcsapások okozta károk miatt.
Az idén is megkezdődött a szünidő, a pihenés, a kikapcsolódás, nyaralás, táborozás ideje, melyre a diákoknak, mintegy két és fél hónap áll rendelkezésükre. Az Új-Hatvani Római Katolikus Általános Iskola (továbbiakba: URKÁI) diákjai élnek is a lehetőséggel és vízi táborozáson vettek részt a Tisza-tavon - Poroszlónál.
„Mindennek szemei tebenned bíznak Uram, mert te adsz nekik eledelt alkalmas időben.”

2017. június 18-án, vasárnap este hat órakor Úrnapi szentmisét celebrált a Székesegyházban Dr. Varga Lajos váci segédpüspök atya.
2017. június 21.
A Váci Egyházmegye Vidékfejlesztési Iroda lezárult pályázatai után más oldalról is hatékony segítséget, támogatást kíván nyújtani azoknak, akik továbbtanuláson, más szakmák elsajátításán gondolkodnak.
2017. június 7-én első alkalommal került sor szentségimádásra a Hetényi Kórház Kápolnájában.

 <   1 2 3 ... 82  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2017. június 25. vasárnap

Vilmos

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus ezt mondta apostolainak: Ne féljetek az emberektől! Nincs rejtett dolog, amelyre fény ne derülne, sem titok, amely ki ne tudódnék. Amit én sötétben mondok nektek, azt ti mondjátok el világosban: és amit fülbe...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
EGYHÁZMEGYEI TVNEXONWEB BELÉPÉSALTHANN HÁZHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk
Webfejlesztés: DunaWeb Kft.
Váltás mobil nézetre