Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

Utoljára frissítve: 2022.01.24
1 / 5
Megújult Nógrádszakál Szent Kereszt Felmagasztalása plébániatemploma. Az ünnepi szentmisét 2022. január 20-án, dr. Varga Lajos, a Váci Egyházmegye segédpüspöke, általános helynök celebrálta, aki megáldotta a felújított templomot és a híveket.

bővebben »
Vácon találkoztak az egyházmegyei családpasztorációs munkatársak

2022 január 17.- Marton Zsolt váci püspök, az MKPK Családügyi Bizottságának elnöke meghívására január 14-15-én Vácon találkoztak az egyházmegyék családpasztorációs munkatársai –papok és házaspár segítőik–, hogy tapasztalatot cseréljenek egymással az elmúlt évben megvalósult programokról és segíteni tudják egymást evangelizációs céljaik megvalósításában.

bővebben »
Vasárnap este, az evangélikus templomban tartott közös alkalommal elkezdődött a hagyományos év eleji ökumenikus imahét.

bővebben »
2022. január 10.
Kategória: Hírek / általános
Tisztelettel tájékoztatunk mindenkit, hogy elkészült a 2022-es ökumenikus imahét anyaga. Az idei füzetet a Közel-Keleti Egyházak Tanácsa állította össze. Olvassák, forgassák és használják szeretettel.

A nyitó istentiszteletet 2022. január 16-án, vasárnap 18 órától tartjuk a váci evangélikus templomban.  Igehirdető Marton Zsolt váci megyéspüspök lesz.

bővebben »
2021. év utolsó napjaiban a Róma melletti Castelgandolfóban, a Fokolare Mozgalom nemzetközi központjában európai, afrikai és dél-amerikai szeminaristák találkoztak, hogy elmélyítsék hivatásukat, megismerkedjenek a Fokoláre lelkiségével és nem utolsó sorban az Örök Várossal. A Váci Egyházmegyéből Boros Bence, Serfőző Zoltán és Virág Emmanuel személyesen tudtak részt venni a programon, míg más országokból, kontinensekről többen online kapcsolódtak a járványhelyzet miatt. Kérdéseinkre Bence, az esztergomi szeminárium hallgatója és Emanuel, az egyházmegye előkészítő évfolyamának hallgatója válaszoltak.

bővebben »
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2022. január 25. kedd

Pál

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek. Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az elkárhozik. A...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.