Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A MAGYAR KATOLIKUS PÜSPÖKI KONFERENCIA SZEPTEMBER 2-ÁN ÉS 3-ÁN MEGTARTOTTA ŐSZI RENDES ÜLÉSÉT
2020. szeptember 4.
vissza »

Befejeződött az Eucharisztia jegyében szervezett online előtalálkozó, amelyet a jövő évre halasztott Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus eredeti időpontjában rendeztek meg. Erdő Péter bíboros felkérésére a kongresszus előadói, tanúságtevői videóüzenetet küldtek.Öt kontinens, 11 államából érkeztek a kisfilmek, amelyek a kongresszus YouTube-csatornájára kerültek fel. 
„Azért alapítunk a Váci Egyházmegyében katolikus óvodákat és iskolákat, ezért alakítjuk úgy az iskoláink pedagógiai programjait, hogy azok a tudományok magas szintű művelés mellett a hit igazságaira, az erkölcsi nevelésre irányuljanak”, mondta Selmeczi Zoltán EKIF főigazgató a szécsényi Bárkányi János iskola új épületének átadási ünnepségén.
Turós Eszter és Enikő zongoraművész testvérpár és Papp Norbert festőművész közös performanszát láthatta a Credo Ház közönsége szeptember 17-én az esti órákban.
Turós Enikő és Eszter zongoraművész testvérpár, valamint Papp Norbert festőművész második közös projektjükben Rachmaninov költői zenéjét dolgozták fel homokanimáció segítségével.
A Váci Reménység Egyesület (VRE) szervezett programot szeptember 14-ére, a Vanyek Béla Sportcentrum átadási ünnepségére. Az új létesítményt Beer Miklós nyugalmazott megyéspüspök áldotta meg, és Marton Zsolt megyéspüspök is szívélyes üzenetét küldte az ünnepi alkalomra.
A tanulók létszáma évről évre emelkedett, így a 2013-ban alapított Páter Bárkányi János Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium kinőtte épületét. Az egyházmegye, a kormány és a város támogatásával új épületegységet és sportcsarnokot kapott az intézmény. Szeptember 14-én Marton Zsolt megyéspüspök áldotta meg a létesítményt.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. szeptember 26. szombat

Jusztina

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Az ördögtől megszállott fiú meggyógyítása után a tanítványok csodálattal tekintettek Jézusra. Ő azonban figyelmeztette őket: Véssétek szívetekbe, amit most mondok! Eljön az idő, hogy az Emberfiát az emberek kezére...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
 • 2020.09.26. 18:00
  LEKTOR- ÉS AKOLITUSVATÁS – ZÁRTKÖRŰ!
 • 2020.09.26.
  SZENTMISE A TORONYALJAI SZENT MIHÁLY PÁLOS KOLOSTORNÁL
 • 2020.09.27.
  2020. SZEPTEMBER 27. ÉVKÖZI 26. VASÁRNAP – A SZENTÍRÁS VASÁRNAPJA – ELVÁNDORLÓK ÉS MENEKÜLTEK VILÁGNAPJA
 • 2020.09.29.
  SZENT MIHÁLY, SZENT GÁBOR ÉS SZENT RAFAEL FŐANGYALOK
 • 2020.09.30.
  MEGHÍVÓ SZENT JEROMOS HALÁLÁNAK 1600. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL RENDEZETT KONFERENCIÁRA
 • Összes program »
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.