Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

HITOKTATÓK NYÁRI LELKIGYAKORLATA A VÁCI EGYHÁZMEGYÉBEN
2019. június 25.
vissza »

2019. október 6-án, vasárnap tartották meg Mátraverebély-Szentkúton a Magyarok Nagyasszonya és a Rózsafüzér Királynője Búcsút. Az ünnepi alkalmon Michael August Blume, Magyarország apostoli nunciusa magyarul celebrált szentmisét.
Gróf Csáky Károly Emmánuel és Hanauer Árpád István püspökök székváltásának 100. évfordulója alkalmából került sor megemlékezésre Vácon 2019 októberében a Váci Egyházmegyei Könyvtár, a Székesegyházi Kincstár és Váci Egyházmegyei Múzeum, valamint a Váci Püspöki és Káptalani Levéltár szervezésében.
A Mária Rádió újabb sugárzási jogokat nyert Gödön (FM 97,3), Törökbálinton (FM 97,6), és Keszthelyen (FM 93,4), ennek köszönhetően több százezer fővel gyarapodhat a Mária Rádió hallgatósága.
A rendkívüli missziós hónaphoz kapcsolódóan a missziós lelkület megerősítéséért fohászkodik Ferenc pápa októberi imaszándékában.
A Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata idén október 9-én ismét megszervezte a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház rehabilitációs osztályán a dolgozókkal és a betegekkel közösen a „Szó-Zene-Áhítat” címet viselő programot, amely ezúttal a „Tökjó délután” nevet kapta. Az eseményen részt vett Dr. Barta Zsuzsanna főorvos asszony és Dr. Faragó Artúr egyházmegyei kórházlelkész is.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. október 16. szerda

Gál

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egy farizeus lakomáján így beszélt Jézus az asztalnál ülőkhöz: „Jaj nektek, farizeusok! Tizedet adtok mentából, rutából és minden apró veteményből, de elhanyagoljátok az igazságosságot és az Isten szeretetét....

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.