Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

DECEMBER 8-ÁN SZENTELIK PÜSPÖKKÉ MOHOS GÁBORT
2018. október 13.
vissza »

2019. május 17.
A Ferences rend 300 évét ünnepelték a Credo Házban május 16-án.

A rendezvényen előadást tartott Zomborka Márta muzeológus és Sándor Ákos építész A teltházas est Tömördi Viktor ferences szerzetes szavaival zárult.
A Waitzen Klasszik Veteránjármű Egyesület tagjai találkoztak 2019. május 11-én a váci Püspöki Palota kertjében, hogy áldást kérjenek önmagukra, a tevékenységükre és a veterán járműveikre Dr. Beer Miklós váci megyéspüspöktől.
Szemlélődés, dicsőítés, megbocsájtás, mint gyógyító erők címmel tartott előadást Dr. Csókay András világhírű idegsebész a Credo Házban május 9-én. Csókay doktor úr az előadása során megélt tapasztalatairól, saját személyes drámájáról, misztikus élményekről, külföldi missziókról beszélt és tett tanúságot.
Bátorság, hogy kockáztassunk Isten ígéretéért - Ferenc pápa üzenete a papi és szerzetesi hivatások 56. Imavilágnapjára.

Húsvét 4. vasárnapja hagyományosan a papi hivatások világnapja. A Szentatya minden évben üzenetet intéz a papokhoz, szerzetesekhez és minden hívőhöz ezen a napon.
Az első Tiszazugi Rózsafüzér Találkozót a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszasason szervezte meg az Isteni Irgalmasság és az Irgalmasság Anyja rózsafüzér csoportja május 4-én, amelynek a tiszasasi Nagyboldogasszony rönktemplom adott otthont. A találkozón közel kétszázötven hívő vett rész helyiek és a környező települések lakói egyaránt.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. május 20. hétfő

Bernát és Felícia

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Amikor az áruló Júdás kiment a teremből, Jézus beszélni kezdett: „Most dicsőül meg az Emberfia, s az Isten is megdicsőül benne. Ha Isten megdicsőül benne, Isten is megdicsőíti őt saját magában, sőt...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.