Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A LELKIGONDOZÓK TALÁLKOZÁSA AZ ÜCSÜVEL ÉS AZ ALMÁS PITÉVEL
2017. október 10.
vissza »

TOVÁBBI FRISS HÍREK

A Váci Egyházmegye Vidékfejlesztési Irodája a kiskertek művelésének segítését idén pályázati rendszerben kezdte meg. A „Kertelek” nevű programot négy településen tudták elindítani. A tulajdonosokat kertész segítette hónapról hónapra, nagy sikere volt a másod és harmadvetéseknek, valamint a védőnövényeknek. A programban támogatást kaptak a családok ahhoz is, hogy mennél több és szebb termést tudjanak földjükről betakarítani.
Október 14-én tartotta hagyományos mátraverebély-szentkúti zarándoklatát a római liturgia rendkívüli formáját ápoló Juventutem közösség.
Az ünnepi szentmisét Varga Lajos váci segédpüspök mutatta be.
2017. október 14-én, szombaton két településről: Karancsaljáról és Pilinyből indultak el a gyalogos zarándokok Ságújfaluba, ahol a Szent László Év októberi programjai keretében fogadták a hét-hét kilométeres gyaloglás után az érkezőket.
2017. október 15-én, vasárnap délután a Sződligeti plébánián szeretettel várták mindazokat, akik valaha is a Sződligeti templom ministránsai voltak és azokat is, aki valaha valahol ministráltak és most Sződligeten élnek. A találkozóra negyven ministráns jött el, a legfiatalabbak kilenc-tíz évesek voltak a legidősebb „mindenkori” ministráns nyolcvanegy éves volt.
2017. október 17. 15:00
2017. október 17-én, kedden 15 órakor volt Lázár Ildikó Rejtőző kavicsok című könyvének író-olvasó találkozója a Credo házban.

A könyvbemutatót Lonkay Márta vezette .
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2017. október 18. szerda

Lukács

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Az apostolok kiválasztása után Jézus kiválasztott más hetvenkét tanítványt, és elküldte őket kettesével maga előtt minden városba és helységbe, ahová menni szándékozott. Így szólt hozzájuk: „Az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók.

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.