Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORIS
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

HATVANI ISKOLÁSOK A DUNAKANYARBAN
2017. július 15.
Az Új-hatvani Római Katolikus Általános Iskola a nyári szünidőben -július 10-14 között- hittantábort szervezett Verőce - Magyarkútra.

 

Lengvári Csaba tanár úr vezetésével 43 gyermek és hét felnőtt kíséretében a diákok, hitéletben történő elmélyedés mellett, a kanyargó Dunát és partjának műemléki nevezetességeit is felkeresték, a kirándulások keretében.

Dr. Bokros Levente atya Új-hatvani plébános, kanonok és Csonka Csaba tari plébános is meglátogatták a táborozó gyerekeket. Szentmisét mutattak be, majd közös imádsággal adtak hálát az együtt eltöltött időért.

A Visegrádi és Nógrádi várat is megtekintették a táborozók.  Nyár lévén, természetesen a strandolás sem maradhatott el, a júliusi kánikulában. A gazdag és színes programok, valamint a csapatjátékok, tartalmas és feledhetetlen napokat, nyári élményt nyújtottak a résztvevő fiataloknak.

H. Szabó Sándor tudósítása

vissza »
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2017. július 24. hétfő

Kincső és Kinga

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Néhány írástudó és farizeus így szólt egyszer Jézushoz: „Mester, jelet szeretnénk tőled látni.” Jézus így válaszolt: „Ez a gonosz és hűtlen nemzedék jelet kíván, de nem kap más jelet, mint Jónás...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
EGYHÁZMEGYEI TVNEXONWEB BELÉPÉSALTHANN HÁZHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk
Webfejlesztés: DunaWeb Kft.
Váltás mobil nézetre